FRITUUR HET VERSCHIL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 149 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Het Verschil. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 21:03 Zeer lekker frietjes en goede service , echte aanrader!
30 jan 2023 om 20:13 Snel en lekker!
30 jan 2023 om 18:08 Top
28 jan 2023 om 23:35 Zo snel en super lekker ! Dank je wel
9 jan 2023 om 2:22 Alles netjes op tijd geleverd, warm en lekker, vriendelijke koerier...en dat is al elke keer zo geweest, niks te klagen...
2 jan 2023 om 20:49 Slechste service OOOIT ! Besteld om 18:30. 19:20 melding dat de bestelling zo meteen geleverd word . 19:45 gebeld waar het blijft Bleek dat het nog niet gemaakt was , word gezegd dat het over 15’ geleverd word 20:35 nog steeds geen bestelling
27 dec 2022 om 20:40 Heel slecht, eten was koud hadden om 18.30 besteld bestelling kwam pas om 20.40 uur en was koud, gebeld met het bedrijf maar geen begrip,
26 dec 2022 om 20:33 Ik heb 2u gewacht op eten dan bel ik naar het restaurant en zegt ze tegen mij dat ik niet moet bestellen als ik niet tevreden ben daarna vergeet ze nog de drank ook nog 40 min op gewacht in totaal hier bestel ik nooit meer eten was ook niet top!
15 dec 2022 om 20:01 Geen lekkere frieten en neppe sito
26 nov 2022 om 19:12 2 uur geleden besteld, nog steeds niet bezorgd.
10 nov 2022 om 11:19 bezortijd klop natuurlijk niet, ik heb enkele uren op voorhand mijn bestelling geplaatst en deze kwam netjes op het afgesproken tijdstip aan..
9 nov 2022 om 21:26 Letterlijk 2 uur gewacht, om erna de foute bestelling te krijgen. Eten was wel heel lekker, kan ik niks over zeggen. Maar niet het wachten waard.